Waterverzachter

300 euro korting
100 kg gratis zout
5 jaar garantie

Tot en met 31 september 2017 kan je je vrijblijvend inschrijven voor de groepsaankoop waterverzachters. Door in groep aan te kopen kunnen wij u een grote korting aanbieden.

Zo is de korting op een waterverzachter vastgelegd op maar liefst €300. Bovendien krijgt u bij de installatie maar liefst 100 kg zout en gratis 5 jaar garantie zonder verplichtingen (* 1,2,3,4)

Voordelen van een waterverzachter


Een waterverzachter levert u naast zacht water nog tal van andere voordelen !

Studies hebben immers uitgewezen dat een gemiddeld gezin door het installeren van een waterverzachter snel een totale kostenbesparing van € 650 per jaar kan realiseren. Hierdoor is een waterverzachter een duurzame investering met een zeer korte terugverdientijd.
Bovendien zijn onze aangeboden toestellen voorzien van een volledige garantie voor 5 jaar.(*1,2)
5 jaar zorgeloos comfort.

We zetten graag voor u even de voordelen op een rij:

Geen kalkaanslag

Geen hardnekkige kalkaanslag meer in uw badkamer of keuken. Tevens wordt de levensduur van de leidingen en sanitair kraanwerk aanzienlijk verlengd.

Besparing op wasverzachters en kuisproducten

De besparing van een waterverzachter op kuisproducten en wasverzachters bedraagt jaarlijks honderden euro’s . Door het zachte water bespaar je namelijk aanzienlijk wat zeepproducten. Dit resulteert in een dubbel voordeel zowel voor uw portemonnee als voor het milieu.

Levensduur verhoging van elektrische apparaten (*3)

U verhoogt aanzienlijk de levensduur en bedrijfszekerheid van alle huishoudelijke leidingen en toestellen die met (warm)water werken (koffiezet, afwasmachine, wasmachine, waterkoker, stoomoven,…) Bovendien haalt ook de boiler en de verwarmingsketel er voordeel uit. Vroegtijdige slijtage en (onnodige) reparaties ten gevolge van aantasting door kalk zijn vanaf nu verleden tijd.

Lager energie verbruik

Boilers, verwarmingsketels en elektrische (warm) watertoestellen die aangetast worden door kalk kunnen een verhoging van 40% in het energieverbruik teweeg brengen. Ook dit behoort tot het verleden door het gebruik van een waterverzachter.

Huidverzorging
Verschillende dermatologische klachten zoals roodheid, jeuk, eczeem, atopische huid kunnen sterk gereduceerd worden. Bovendien droogt je huid minder uit en de haren voelen opmerkelijk zachter na een wasbeurt. Hierdoor is zacht water uitermate geschikt voor de dagelijkse wasbeurt van de gevoelige huid van uw baby of kinderen. Slijtage en het harde gevoel na een wasbeurt van je favoriete kleren en handdoeken behoren tot het verleden .

Veel gestelde vragen


Een waterontharder werkt op het principe van ionenuitwisseling. Het harde water stroomt door een harsfles (de blauwe grote cilinder ) die gevuld is met hars(bolletjes) . Het hars trekt calcium- en magnesiumionen aan en wisselt ze om tot natriumionen.

Dit proces is niet eindeloos.

Na een tijdje is de harskolom verzadigd en dient deze “geregenereerd” te worden. Deze “regeneratie” gebeurd door middel van een “pekelspoeling”(zout). Dit automatisch proces wordt vanzelf opgestart door middel van  tijd of volume. De digitale intelligentie stuurt dit proces.

Na de regeneratie beschikt u opnieuw over zacht water.
Gemiddeld spoelt een waterontharder 1 keer per week.
Het zout dat geleverd wordt bestaat uit 99.6-99.9% natriumchloride.

JA.

Een waterontharder kan vrijwel in iedere woning gemonteerd worden. Appartement, studio, woning, villa, kasteel, er bestaan verschillende modellen voor verschillende situaties.

Na de vrijblijvende inschrijving wordt u binnen de 5 werkdagen gecontacteerd voor een plaatsbezoek. Zo kan er een correct advies gegeven worden over de plaatsing en het type toestel.
De waterverzachter bestaat in 2 verschillende hoogtes. Een typische waterontharder geeft en afmeting van 50cm-32cm-71cm. Voor grotere woningen geeft een afmeting van de 50cm-32-119cm. De waterontharder wordt gekoppeld tussen de hoofdkraan en de sanitaire installatie. Wij bekijken steeds met u wat de beste oplossing is.
Door een groepsaankoop te organiseren kunnen wij onderhandelen over extra korting. Zo kunnen wij u een gegarandeerde korting toekennen van €300,100 kg zout en 5 jaar garantie (*1,2). U ontvangt onmiddellijk bij een plaatsbezoek uw offerte. U beslist natuurlijk vrijblijvend of u hiermee instemt.
5 jaar waarborg op onderdelen en werkuren , zonder verplichtingen!
Voor een woning ouder dan 10 jaar, heeft u recht op het gunstig BTW-tarief van 6%. Voor nieuwbouwwoningen bedraagt dit BTW-tarief 21%.

Ja, ik heb interesse in de waterverzachter!


* 1 :2 jaar werkuren en onderdelen
* 2: 5 jaar onderdelen
* 3: contact opnemen met leverancier
* 4: Mits uitgevoerd jaarlijks onderhoud
* 5: Foto waterverzachter louter indicatief en niet bindend