warmtepompboiler

200 euro korting

Tot en met 10 juli 2017 kan u vrijblijvend inschrijven voor de groepsaankoop warmtepompboiler.

Door in groep aan te kopen kunnen wij u een grote korting aanbieden. Zo hebben wij voor u een groepskorting verkregen van €200

Voordelen van het installeren van een nieuwe warmtepompboiler


Een warmtepompboiler aankopen is een slimme koop. Een warmtepompboiler verdient zichzelf terug en dit op een zeer korte tijd! Onafhankelijke testen hebben dit meermaals uitgewezen.

We zetten graag voor u even de voordelen op een rij:

Economisch

U bespaart op energiekosten en bent veel minder afhankelijk van uw energieleverancier en de stijgende energieprijzen. Bovendien bespaart u al snel 70% energie in vergelijking met een klassieke boiler.

Ecologisch

Een warmtepompboiler is milieuvriendelijk. U gebruikt 100% ecologische energie zonder co² uitstoot .Een grote reductie van uw ecologische voet.

Duurzaamheid

Warmtepompboilers zijn een betrouwbare en onuitputtelijke bron van energie. Het is een duurzame installatie met een veilige en zekere werking. Bovendien vergen ze amper onderhoud en hebben een lange levensduur.

Eenvoudig in gebruik

Een warmtepompboiler is zeer eenvoudig in gebruik en kan voldoen aan de noden van een gezin tussen de 2 en 4 personen. De warmtepomp heeft tevens een uiterst stille werking.

Veel gestelde vragen


Een warmtepompboiler haalt energie uit de lucht. Door compressie (drukverhoging) wordt deze warmte tot een hogere temperatuur gebracht. Je kan het een beetje vergelijken met een koelkast, maar dan in de omgekeerde richting. De techniek is zeer efficiënt en simpel.

Een warmtepompboiler kost in aankoop iets meer dan een klassieke boiler. Echter door de reductie van 70% tov een klassieke boiler en de lage onderhoudskosten heeft u de warmtepompboiler in korte tijd terugverdient
U schrijft zich vrijblijvend in.

Na de inschrijving wordt u binnen de 5 dagen gecontacteerd. Er zal een plaatsbezoek gepland worden en u ontvangt onmiddellijk de correcte prijs voor uw project. Indien u akkoord gaat neemt de plaatsing tussen de 4-8 uur in beslag afhankelijk van de locatie.
Bij aankoop-verkoop moet een energieprestatiecertificaat worden voorgelegd. De aanwezigheid van een warmtepompboiler geeft een positieve invloed op dit certificaat.
Dit aanbod is voorlopig enkel geldig voor gasgestookte toestellen .Mocht blijken dat er verhoogde interesse is in stookolie gestookte toestellen proberen wij voor u een groepsaankoop aan te bieden .

Ja, ik heb interesse in de warmtepompboiler!


* 1 :2 jaar werkuren en onderdelen
* 2: 5 jaar onderdelen
* 3: contact opnemen met leverancier