CV Ketel - verwarmingsketel

Gratis 10 liter
waterverzachter

Tot en met 5 september 2017 kan u vrijblijvend inschrijven voor een groepsaankoop in cv-ketels.

Bij deze groepsaankoop kunnen wij u een gratis 10 liter waterverzachter aanbieden (1,2,4)

Voordelen van het installeren van een nieuwe verwarmingsketel


Investeren in een nieuwe verwarmingsketel biedt tal van voordelen. Door deel te nemen aan deze groepsaankoop geniet u straks van 15 jaar zorgeloos comfort met een op uw toestel en comfort afgestelde thermostaat.

We zetten graag voor u even de voordelen op een rij:

Besparen op energiekosten

Besparen op de energiekosten is een van de meest voorkomende redenen om een verwarmingsketel te vervangen. Een verouderde verwarmingsketel verbruikt meer gas dan een moderne variant. Een nieuwe ketel kan daarnaast jouw huis comfortabeler opwarmen, waardoor het directe wooncomfort van jouw huis verhoogt.

Hogere bedrijfszekerheid

Gemiddeld gaat een gaswandketel 13-15 jaar mee. Naar mate dit jaartal dichterbij komt daalt de bedrijfszekerheid aanzienlijk .Laat je niet verrassen en vervang je ketel op tijd,zo voorkom je dure reparatiekosten!

Verandering in woonsituatie

In de loop van de jaren is je woning aanzienlijk aangepast en energiezuiniger geworden. Echter is de ketel niet mee geëvolueerd in dit proces. Je ketel is met ander woorden zwaar over gedimensioneerd voor je huidige woning. Meer branderstart, hoger verbruik, schadelijke uitstoot , om maar enkele nadelen op te sommen. De nieuwe cv-ketel zal door een correcte dimensionering beter en energiezuiniger werken. Dubbel voordeel zowel voor het milieu als de portemonnee.

Waarde verhoging van je woning

Verwacht je binnenkort te verhuizen ?Je wilt graag je huis verkopen? Een nieuwe ketel is altijd een extra verkoopargument naar de toekomstige nieuwe eigenaars.

Veel gestelde vragen


De condensatie techniek is vrij simpel. Er wordt gebruik gemaakt van condensatietechniek , waarbij de restwarmte in de rookgassen wordt gerecupereerd. Hierdoor is er een aanzienlijke rendementsverhoging !

Oude verwarmingsketels (+15 jaar) verbruiken enorm veel .Dit is vooral te wijten aan afkoelings-,opwarmings- en oppervlakteverliezen .Daarnaast gaat ook een zeer belangrijk deel van de warmte verloren via de schoorsteen .Oude generatie verwarmingsketels hebben vaak een rendement van slechts 80%. Gascondensatie ketels halen op dit ogenblik rendementen van +109%! Doordat gebruik wordt gemaakt van de condensatietechniek waarbij er restwarmte uit de rookgassen wordt gerecupereerd ipv dat die bij een oude klassieke cv-ketel verloren gaan .
Atag verwarming levert duurzame kwalitatieve ketel, zonneboilers en waterontharders.In Nederland 8 keer op rij verkozen tot beste koop . Tevens kan u van Atag 15 jaar zorgeloos genieten , dit dmv de verlengde comfortgarantie .Dit is inbegrepen bij de groepsaankoop.

Wat is dat juist die “comfortgarantie”

U geniet standaard van 15 jaar comfortgarantie(onderdelen) op de cv-ketel .Dit wil zeggen alle onderdelen binnen de omkasting van de cv-ketel. U geeft dus 15 jaar zorgeloos genot van u toestel .Let wel hiervoor dient het toestel keurig binnen de 2 jaar onderhouden te worden zoals voorgeschreven in de norm
Een ketel monteren is maatwerk. Na de vrijblijvende inschrijving word u binnen de 5 dagen gecontacteerd voor een persoonlijk gesprek/plaatsbezoek. Tijdens dit plaatsbezoek ontvangt u meer informatie en/of onmiddellijk uw offerte .U beslist uiteraard vrijblijvend of u hier op in gaat.
Dit aanbod is voorlopig enkel geldig voor gasgestookte toestellen .Mocht blijken dat er verhoogde interesse is in stookolie gestookte toestellen proberen wij voor u een groepsaankoop aan te bieden .

Ja, ik heb interesse in de verwarmingsketel!


* 1 :2 jaar werkuren en onderdelen
* 2: 5 jaar onderdelen
* 3: contact opnemen met leverancier
* 4: 10 liter waterverzachter, indien blijkt dat de installatie in uw woning niet mogelijk is word u een gelijkwaardige korting aangeboden